Головне за 18 березня: ПриватБанк перестане працювати, Женя Кот потрапив у ДТП, долар по 37, а ПФУ загинається
Головне за 18 березня: ПриватБанк перестане працювати, Женя Кот потрапив у ДТП, долар по 37, а ПФУ загинається

Головне за 18 березня: ПриватБанк перестане працювати, Женя Кот потрапив у ДТП, долар по 37, а ПФУ загинається

Чи не "загнувся" Пенсійний фонд? На відомство навісили майже всі соціальні виплати

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Пенсійний фонд. Фото: скрін youtube

Призначення субсидії було переведено на Пенсійний фонд, через екстериторіальний принцип роботу ПФУ. Заступниця міністра соціальної політики Дар'я Марчак пояснила, чому перевели функції соцзахисту до Пенсійного Фонду. За словами Марчак, здебільшого призначення субсидій відбувалися за територіальними принципами, тобто в конкретному УСЗНі у якому проживає людина, треба було приносити паперові документи. Але через війну та вимушену міграцію та виїзд за кордон, стикнулися з проблемою, що люди губили документи або не могли принести їх до Управляння соцзахистом.

"Ви повинні це знати...": зірка "Холостяка" зі сльозами на очах лягла під голку лікаря

Даша Ульянова, скріншот: Instagram

Дуже відома у соціальних мережах блогерка, модель та зірка романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливаком Даша Ульянова, яка днями зачарувала всіх чоловіків новим яскравим чином, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами та життєвими історіями. Цього разу Даша вирішила пройти процедуру "розколювання" губ і зірка відразу звернула увагу на своїх хейтерів, до яких Ульянова має особливе ставлення. Дівчина завжди зустрічає критику на свою адресу з посмішкою на обличчі.

Карти перестануть працювати: ПриватБанк попередив про проблеми

Приватбанк. Фото: скрін youtube

ПриватБанк попередив українців про можливі проблеми з роботою карток. Коли та чому клієнти не зможуть скористатися ними, розповіли на офіційному сайті фінустанови. ПриватБанк попередив українців про можливі проблеми з роботою карток у ніч проти 19 березня. Це з проведенням регламентних робіт підвищення якості та безпеки платежів. Також припиняються всі операції з банкоматами, терміналами самообслуговування та POS-терміналами. Роботи проводитимуться 19 березня з 00:05 до 03:05 і в цей період власників карток ПриватБанку просять утриматися від проведення будь-яких операцій, наприклад, покупок в інтернет.

Переможець "Танці зі зірками" Женя Кот разом із дружиною потрапили в аварію: "Викинуло в канаву, колесо майже вирвало"

Женя Кот та Наталія Татаринцева, фото: Знай.ua

Відомий хореограф, переможець проєкту "Танці зі зірками" Євген Кот разом із дружиною потрапив у ДТП. Подружжя дивом не постраждало і відбулося переляком, а ось авто пощастило менше. Євген Кот розповів, що перед інцидентом йому наснився сон, який став віщим. Спочатку він не надав йому особливого значення, але невдовзі потрапив у ДТП. В автомобілі хореограф був не сам, а із дружиною. Подружжя поверталося з чергового фестивалю. На незнайомій дорозі з поганим освітленням було складно орієнтуватися, і Євген Кот втратив керування. За його словами, автомобіль злетів з дороги і врізався в "стіну" з землі.

Від 37 гривень за долар: озвучено курс валют, який може залишитися в Україні надовго

Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Для наших читачів, які іноді заглядають в обмінники, щоб упіймати "щасливий момент", є одна важлива новина. Справа в тому, що в Україні в найближчі два-три тижні курс долара по відношенню до гривні займатиме стабільну позицію. І не лише долар, а й європейська валюта теж. Про це стало відомо завдяки прогнозу директора департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Анни Золотько. За її словами, зараз ситуація на валютному ринку досить стабільна та сприятлива. Українці стали набагато менше купувати валюту. Зокрема, 9-10 березня денний рівень покупки готівкової валюти знизився до 50 мільйонів доларів.

Теги по теме
курс доллара ПриватБанк
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны