"Розміщено на прохання полковника Даніїла": Медвєдєва поплавило через "арешт" Трампа
"Розміщено на прохання полковника Даніїла": Медвєдєва поплавило через "арешт" Трампа

"Розміщено на прохання полковника Даніїла": Медвєдєва поплавило через "арешт" Трампа

Дмітрій Мєдведєв опублікував черговий "шедевр" у своєму телеграмі, повідомляє 24 Канал. Експрезидент Росії вирішив підтримати Трампа і зробив це, як звично, у грубій формі.

Медведєву пізно пити ліки

Дмітрія Медвєдєва обурює, що ще тільки вчора у Європі захотіли затримати чужого, маючи на увазі Путіна, а наступного вівторка у США американці хочуть затримати "свого". Тому колишній президент країни, в якій зараз активно процвітає диктатура, закликає американців "знищити тиранію".

Дурні в Європі захотіли заарештувати чужого, а 21 березня заарештують в Америці свого. Поверніть собі країну, американці! В бій! Знищте тиранію Вашингтона! Відправте на смердюче звалище історії корумповану кліку божевільних "свиноукрофілів" – батька та сина Байденів,
– видав Медведєв.

А потім заступник голови російського радбезу додав, що цей пост розміщений "на прохання полковника Даніїла Фьодоровича Трампа".

Трамп оголосив про те, що його арештують

Колишній президент США Дональд Трамп повідомив у своїй соцмережі Truth Social, що його арештують у вівторок, 21 березня.

Трамп заявив, що прокурор Нью-Йорка розглядає звинувачення у справі про приховування грошей, виплачених жінкам, які казали про сексуальні контакти з ним. Трамп закликав своїх прихильників до протесту.

У ЗМІ зазначають, що правоохоронці в Нью-Йорку проводять підготовчі заходи з безпеки на випадок, якщо Трампу можуть бути пред'явлені звинувачення.

Наразі публічно не було оголошено жодних часових рамок для таємної роботи великого журі у справі, включаючи будь-яке потенційне голосування щодо висунення обвинувачень експрезиденту.

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом