19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стало відомо, хто замінить Забродського у Верховній Раді
Стало відомо, хто замінить Забродського у Верховній Раді

Стало відомо, хто замінить Забродського у Верховній Раді

Київради від  «Європейської солідарності» Ірина Никорак. Про це повідомляє рух Чесно.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Наразі Ірина Никорак є депутаткою Київської міської ради від «Європейської солідарності» та секретарем комісії Київради з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

У фракції зазначили, що Никорак складе мандат депутата Київради та перейде працювати до парламенту, натомість на її місце зайде наступний кандидат за списком.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Голова фракції «Європейської солідарності» у Київраді Володимир Прокопів повідомив, що наступний за списком йде перший заступник командувача Дмитра Яроша, командир загону «Південь»  Української добровольчої армії у складі 28 ОМБр ЗСУ Сергій Ільницький. З огляду на те, що він захищає Бахмут, то наразі з ним немає зв'язку аби уточнити, чи готовий він прийняти представницькі повноваження.

Зазначимо, що Герой України та екскомандувач Десантно-штурмових військ ЗСУ Михайло Забродський написав заяву про дострокове припинення повноважень нардепа. На засіданні у понеділок, 20 березня, 307 нардепів проголосували за його заяву.

У фракції повідомили, що генерал-лейтенант Михайло Забродський повертається на військову службу, його планують призначити заступником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Читайте також: Михайло Забродський: Якби я з Медведчуком і Новинським опинився в одному екіпажі бронетранспортера, можливо, це була б для мене проблема
Источник материала
Поделиться сюжетом