Комітет Ради підтримав призначення Лісового міністром освіти
Комітет Ради підтримав призначення Лісового міністром освіти

Комітет Ради підтримав призначення Лісового міністром освіти

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Оксен Лісовий воює добровольцем у складі 95-ї бригади ДШВ та виконує обов’язки директора Національного центру Мала академія наук України.

Освітній комітет Верховної Ради підтримав кандидатуру Оксена Лісового на посаду міністра освіти та науки України. Про це повідомила голова підкомітету з питань вищої освіти Юлія Гришина у Telegram вранці у вівторок, 21 березня.

“Освітній комітет Верховної Ради щойно підтримав призначення Оксена Лісового міністром освіти та науки України. Одностайно”, – написала вона.

Як відомо, Оксен Лісовий обіймає посаду директора Національного центру Мала академія наук України від 10 червня 2010 року.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він воює добровольцем у складі 95-ї бригади ДШВ та продовжує виконувати обов’язки директора МАН.

Нагадаємо, 20 березня Верховна Рада відправила у відставку колишнього міністра освіти Сергія Шкарлета. Також парламент звільнив Павла Рябікіна з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості, а Михайла Федорова з посади міністра цифрової трансформації.

Того ж дня до Ради вже внесли кандидатури на призначення Федорова віце-прем’єр-міністром України з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністром цифрової трансформації України, а Олександра Камишіна на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.




Джерело

Теги по теме
Украина парламент призначення министр
Источник материала
Поделиться сюжетом