Тренер Ф'юрі розкрив план британського боксера на бій проти Усика
Тренер Ф'юрі розкрив план британського боксера на бій проти Усика

Тренер Ф'юрі розкрив план британського боксера на бій проти Усика

Тайсон Ф'юрі / Фото REUTERS

Чемпіон світу в за версією WBC Тайсон Ф'юрі розраховує здобути перемогу нокаутом в титульному поєдинку проти володаря поясів WBO, WBA, IBO і IBF Олександра Усика. 

План "Циганського короля" на бій з українським боксером розкрив тренер британця Шугар Хілл Стюард. Американський фахівець також зазначив, що його підопічному буде достатньо шести тижнів, щоб підготуватися до поєдинку.

"План на бій - це завжди нокаут. Це те, на що ми налаштовуємося, це використання певних ударів, певних рухів, щоб змусити суперника перейти до цього нокаутуючого удару. Хороші джеби створюють нокаути.

Кожен бій - це коригування та спостереження за тим, що робить ваш опонент, і внесення змін у свою роботу. Це не просто якийсь план. Це сім, вісім, дев'ять, 10, 11, 12, 13 раундів. У нас в рингу завжди 12 раундів, але в кишені ви тримаєте ще один", - розповів Стюард в інтерв'ю Sky Sports News.

Варто відзначити, що сторони досі не підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. У команді Усика заявляють, що британський боксер затягує переговори. 

Додамо, що переможець бою Усик - Ф'юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі з часів Леннокса Льюїса, який переміг в об'єднавчому бою Евандера Холіфілда в 1999 році. 

Раніше УНІАН повідомляв, що британський боксер Тайсон Ф'юрі оголосив про початок підготовки до поєдинку проти Усика.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Усик прийняв фінансові умови Ф'юрі, але попросив один мільйон фунтів для України
  • "Мізків не вистачило включити": дружина Усика розповіла, що окупанти вкрали з їхнього будинку у Ворзелі
  • Усик - Ф'юрі: букмекери спрогнозували переможця бою за звання абсолютного чемпіона світу
Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
Поделиться сюжетом