Байден обговорить з Трюдо війну в Україні
Байден обговорить з Трюдо війну в Україні

Байден обговорить з Трюдо війну в Україні

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Shutterstock

Байден обговорить з прем’єром Канади допомогу Україні

Глава Сполучених Штатів Джо Байден відвідає Канаду 23-24 березня 2023 р., щоб продовжити тісне співробітництво між країнами.

Президент США Джо Байден під час свого дводенного візиту до Канади обговорить із прем’єр-міністром країни Джастіном Трюдо підтримку українців у військовому конфлікті з Росією. Про це у середу, 22 березня, повідомляєофіс глави уряду Канади.

 

“Прем’єр-міністр Джастін Трюдо та президент США Джо Байден продовжать співпрацю з міжнародних питань, що становлять спільний інтерес. У тому числі, у непохитній підтримці України, яка захищається від російської агресивної війни”, – йдеться у повідомленні.

 

Також обидва лідери мають намір обговорити: зміну клімату, міграцію, створення робочих місць, економіку.

 

Під час візиту прем’єр-міністр і президент висвітлять постійну співпрацю в галузі континентальної оборони, включаючи ключову роль, яку NORAD відіграє в обороні Північної Америки.

 

“Крім того, лідери підтвердять свою прихильність до просування спільних пріоритетів країн в Індійсько-Тихоокеанському регіоні, включаючи національну безпеку, економічне процвітання, повагу міжнародного права та прав людини, демократичні цінності, громадське здоров’я та захист довкілля”, – йдеться у повідомленні.

 

 



Джерело

Теги по теме
Украина США Джо Байден Канада
Источник материала
Поделиться сюжетом