Британська розвідка: наступ росії на Бахмут майже зупинився
Британська розвідка: наступ росії на Бахмут майже зупинився

Британська розвідка: наступ росії на Бахмут майже зупинився

КИЇВ. 25 березня. УНН. Спроби росії захопити Бахмут зазнають невдач через втрати та виснаження військових підрозділів. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії у черговому звіті на основі розвідданих, передає УНН.

Цитата

«Наступ росії на місто Бахмут майже зупинився. Ймовірно, це насамперед результат надзвичайного виснаження російських військ. Великі втрати зазнала й Україна під час оборони. Ситуація в росії також, ймовірно, погіршилася через напруженість між міністерством оборони та пвк “вагнер”, війська яких перебувають у цьому секторі», – ідеться в повідомленні.

Можливо, через невдачі під Бахмутом, як зазначається, росія зосередилася на Авдіївці, ділянці південніше Бахмута і на секторі Кремінна-Сватове на півночі. Там російські війська, ймовірно, прагнуть стабілізувати ситуацію, вказують розвідники.

«Це свідчить про перехід до більш оборонного оперативного плану після невдалих спроб провести загальний наступ із січня 2023 року», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо

23 березня командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що ворог не полишає надії взяти Бахмут, вони втрачають значні сили та видихаються, зовсім скоро ми цією нагодою скористаємося.

Теги по теме
война Донецкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом