Є травми на тілі: 4-річний хлопчик раптово помер у Дніпрі – що кажуть у поліції
Є травми на тілі: 4-річний хлопчик раптово помер у Дніпрі – що кажуть у поліції

Є травми на тілі: 4-річний хлопчик раптово помер у Дніпрі – що кажуть у поліції

У четвер, 30 березня, у Дніпрі помер маленький хлопчик, якому було 4 роки. Сталося це на вулиці Айдарівській, у житловому районі міста Таморське. Інформацію підтвердила журналістам речниця Національної поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

Яка причини смерті

Як зазначила спікерка правоохоронних органів, причину смерті хлопчика поки встановлюють. Власне, триває судово-медична експертиза. Однак, за попередньою інформацією, справді на тілі хлопчика помітили тілесні ушкодження.

Дійсно на тілі хлопчика 2018 року народження виявили тілесні ушкодження. Ми не знаємо, чи можуть вони бути пов'язані з його загибеллю. У нас є певні пояснення від батьків щодо тих синців, які є на тілі дитини, але я не хочу забігати наперед,
– констатувала Ганна Старчевська.

Окрім того, вона зазначила, що поліція одразу викликала швидку допомогу. А от до правоохоронців звернулись медики після того, як приїхали на виклик.

Порятунок дівчинки на Київщині

Зазначимо до цієї теми, що діти є надзвичайно вразили до всього. Вони потребують опіки й пильного нагляду. Скажімо, у Київській області декілька днів томупропала дівчинка Злата, якій виповнилось всього 6 років. Родом вона з Чернігівщини, матері немає (загинула) – виховується лише батьком.

Правоохоронці шукали дитину майже добу, після чого повернули татусеві. Зауважимо, що на момент зникнення Злата перебула у родички, адже батько був у лікарні.

Теги по теме
полиция Жертвы Дети и несовершеннолетние
Источник материала
Поделиться сюжетом