На Житомирщині підприємицю звинувачують у стрілянині по дітях: що кажуть у поліції
На Житомирщині підприємицю звинувачують у стрілянині по дітях: що кажуть у поліції

На Житомирщині підприємицю звинувачують у стрілянині по дітях: що кажуть у поліції

За словами батьків, діти прийшли на берег ставка. А з протилежного берега по них почала стріляти підприємиця, яка орендує ставок.

Історії дітей та підприємиці мають розбіжності

Мати хлопця, що був тоді на ставку, Алла Яковенко розповіла, що підприємиця один раз вистрілила у повітря, а потім кілька разів у напрямку дітей.

Вона сказала їм: "Я рахую до десяти" і вистрілила вгору, не дорахувавши до десяти. Вона порахувала до шести і почала стріляти, потім вона вистрілила ще три рази по кущах, де були діти,
– розповідає мати іншого юнака Юлія Мирончук.

Батьки написали заяву до поліції. Своєю чергою, підприємиця Ірина Оглу теж написала заяву в поліцію. Вона каже, що це наклеп і вона взагалі не стріляла.

Підприємицю звинувачують у стрілянині по дітях: дивіться відео

Що кажуть у правоохоронних органах

Речниця поліції Житомирщини Алла Ващенко повідомила, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини по дітях. За попередньою інформацією, справу кваліфікували як погрозу вбивством.

"На місці події працювали поліцейські – вони кілька разів виїжджали безпосередньо до цього населеного пункту. На даний час вони також там працюють. Проводяться слідчі дії щодо відтворення подій", – каже речниця.

Вона зазначила, що правоохоронці вже зібрали свідчення обох сторін: дітей – з однієї сторони, орендаторки ставка – з іншої. Ці дані, за словами Ващенко, ретельно перевіряються, адже вони багато у чому суперечливі.

На Житомирщині чоловік тримав мертвих собак на городі

  • 27 березня на Проспекті Незалежності виявили факт ймовірного знущання з тварин у Житомирі. Прибувши на місце, поліцейські виявили п'ять мертвих собак на городі місцевого жителя.
  • Сусід і очевидці розповіли, що не знають, як вони там опинилися, ніхто нічого не бачив. Житомирчанин Олег, на городі якого знайшли мертвих тварин, каже, що він їх не вбивав.
  • "Я маленьких собачок привіз з-під Києва. Там розплідник ракетами розбили. І я їх привіз сюди. Вони вже виросли з того часу, і мені потравили їх. Одну чорну собаку вкрали, а 5 собак породи Малінуа потравили", – розповідає чоловік.
  • Олег каже, що понад місяць чекає на судмедекспертизу. Повинен був приїхати з Києва незалежний судмедексперт, але його немає. Чоловік додав, що у цуценят із рота та з-під хвостика витікала кров.
  • Нині триває встановлення всіх фактів, очевидців та обставин. Попередньо, слідів насильницької смерті над тваринами та тілесних ушкоджень не виявили.
Теги по теме
полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом