Про що можна говорити з військовим злочинцем: аналітик назвав тему зустрічі Ердогана та Путіна
Про що можна говорити з військовим злочинцем: аналітик назвав тему зустрічі Ердогана та Путіна

Про що можна говорити з військовим злочинцем: аналітик назвав тему зустрічі Ердогана та Путіна

Імовірно, першою чергою президенти Росії та Туреччини говоритимуть про війну в Україні. Про це 24 Каналу розповів заступник директора Центру близькосхідних досліджень Сергій Данилов.

Данилов повідомив, що поки невідомо, як відбудеться ця зустріч, чи Путін все-таки приїде до Туреччини, чи буде організований відео зв'язок.

Він переконаний, що після визнання Путіна офіційно військовим злочинцемстосунки його з Ердоганом не зміняться.

Ердоган підкреслює, що нікому не вдасться розсварити Туреччину із Росією, втягнути її у війну. Мовляв, їхня позиція зрозуміла, вони за територіальну цілісність і за негайне припинення вогню, але вони не збираються бути стороною конфлікту,
– резюмував мовець.

Ердоган працює на свій імідж

Аналітик зауважив, що Ердогану якомога швидше потрібно організувати якусь важливу подію, аби показати його могутність і значущість. Його пропаганда подає запуск електростанції, яку ще фактично не запускають, а лише подадуть в неї паливо, як те, що Туреччина стала ядерною державою.

Для Ердогана це важливий хід з точки зору його піару та передвиборчої кампанії, пов'язаної і з запуском атомної електростанції "Аккую", туди 27 квітня планують завантажити ядерне паливо,
– додав спікер.

Данилов припустив про, що говоритимуть Путін та Ердоган: дивитись відео

Лідери Росії та Туреччини планують зустріч: що відомо

  • Російський диктатор може приїхати до Туреччини 27 квітня.
  • Аналітики припускають, що імовірність цієї зустрічі велика. Між країнами є взаємозалежність, крім того, Туреччина має важелі впливу на Росію.
  • Лідер Туреччини також говорить, що "західний клуб хоче втягнути країну у війну проти Росії". Ердоган наголосив, що хоче виступати саме посередником у переговорах між Україною та Росією.
Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом