Психіатр уже не допоможе: Скабєєва заявила, що СБУ грає мощами святих у настільний футбол
Психіатр уже не допоможе: Скабєєва заявила, що СБУ грає мощами святих у настільний футбол

Психіатр уже не допоможе: Скабєєва заявила, що СБУ грає мощами святих у настільний футбол

Останніми днями на території Лаври в столиці нашої держави дуже неспокійно, адже священнослужителі УПЦ Московського патріархату – або агенти ФСБ в рясах – не хочуть покидати святині монастиря. Що не дивно, за Пашу "Мерседеса" та усіх його вірних псів уже вступиласяросійська пропагандистка Ольга Скабєєва. Однак її останні заяви просто-таки суперечать здоровому глузду, – інформує 24 Канал.

Як в Україні процвітав "сатанізм": свідчення пацієнтки психіатричної клініки

Поки невідомо, що могло настільки сильно травмувати Скабєєву, але можна припустити, що це щось серйозне. Бо навряд адекватна людина почне аж так впевнено брехати про гру мощами у футбол, яку нібито організували співробітники українських силових органів.

В Україні продемонстрували тепер вже справжній сатанізм. Входять у диявольський раж (шаленство – 24 Канал). Поширюється відео, на якому, як запевняють, працівники СБУ грають настільний футбол, увага, мощами святих з Києво-Печерської Лаври,
– сказала вона в ефірі своєї пропагандистської телепередачі.

Разом з тим, за словами божевільної, "технологія не хитра" – працівники взяли кусочки мощей та просто-таки "приклеїли їх скотчем до пластмасових футболістів".

Скабєєва бреше, що СБУ грає у настільний футбол мощами: дивіться відео з телеграм-каналів

Власне, не дуже зрозуміло на кого розрахований цей абсурд, однак можна припустити, що на уже геть зовсім відбитих громадян Росії, яких полишив здоровий глузд після приходу до влади диктатора Путіна – тобто дуже давно.

Московських попів не можуть видворити з Лаври

  • Слід визнати, що в дечому все-таки Скабєєва мала рацію. В Україні справді є слуги сатани, однак перебувають вони на території Києво-Печерського монастиря та називають себе, так би мовити, "священниками УПЦ Московського патріархату".
  • Ще декілька днів тому, ці слуги диявола мали покинути територію святині, однак видається, що так просто їх звідти не видворити. Патріотична молодь навіть збиралася під стінами соборів, аби закликати "священнослужителів" піти.
  • Водночас намісник монастиря Паша "Мерседес" не втрачає хвилини, аби не набрехати своїм прихожанам. Скажімо, за його словами, о 17:00, 31 березня невідомі мали б розпочати штурм храмів. Однак уже очевидно, що цього не відбулось.
Теги по теме
СБУ
Источник материала
Поделиться сюжетом