У Києві чоловік відкрив стрілянину під час сварки з дружиною через розлучення
У Києві чоловік відкрив стрілянину під час сварки з дружиною через розлучення

У Києві чоловік відкрив стрілянину під час сварки з дружиною через розлучення

Тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Про деталі стрілянини розповімо далі.

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у хуліганстві

Як повідомили у пресслужбі київської поліції, до них звернулася 35-річна місцева жителька. Вона розповіла, що на вулиці Ватутіна у мікрорайоні Жуляни чоловік її сестри розпочав стрілянину з рушниці на території їхнього приватного будинку.

Виявилося, що між порушником, його дружиною та її сестрою вкотре виникла сварка щодо розлучення подружжя. Чоловік був напідпитку, коли дістав зброю і декілька разів вистрілив у повітря, а тоді – у вікно родички.

Після скоєного він пішов додому. На щастя, у результаті інциденту ніхто не постраждав.

У Києві чоловік відкрив стрілянину з рушниці / Фото Нацполіції Києва

За силової підтримки спецпризначенців поліцейські Солом’янського управління поліції затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили з автомобіля чоловіка рушницю. Затриманий – мешканець столиці, 1977 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався,
– зазначили правоохоронці.

Поліцейські звинуватили чоловіка у хуліганстві, а суд обрав йому запобіжний захід – нічний домашній арешт. Тепер його можуть ув'язнити до семи років позбавлення волі.

На Запоріжжі чоловік влаштував стрілянину біля магазину

  • У місті Гуляйполе, що на Запоріжжі, 17 березня п'яний чоловік незаконно заволодів зброєю військового та влаштував стрілянину. Трагічний інцидент трапився біля магазину.
  • Як стало відомо, п'яний цивільний чоловік вдарив військовослужбовця по голові та вкрав його зброю. Після цього зловмисник почав хаотично стріляти.
  • Унаслідок його злочинних дій загинув військовослужбовець. Ще троє людей – отримали поранення.
Теги по теме
Новости Украины Киев полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом