Зеленський: Головне слово сьогодні – справедливість
Зеленський: Головне слово сьогодні – справедливість

Зеленський: Головне слово сьогодні – справедливість

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Президент розповів про заходи, присвячені річниці визволення Бучі та запевнив, що буде новий Нюрнберг.

 

У вечірньому відеозверненні до співвітчизників у п’ятницю, 31 березня, президент України Володимир Зеленський наголосив, що всі військові злочинці мають понести справедливе покарання.
 
“Головне слово сьогодні – справедливість. Справедливість – для нашої держави, для всіх наших людей, які втратили рідних, близьких, втратили здоров’я, будинок, нормальне життя через російську агресію, через терор, терор окупанта”, – зазначив Зеленський.
 
Президент розповів про заходи, присвячені роковинам звільнення Бучі.
 
“Все це – щоб прискорити, зробити більш енергійно глобальну роботу заради трибуналу з агресії Росії, заради нових ордерів від Міжнародного кримінального суду на арешт російських військових злочинців, заради законних та справедливих вироків, які мають отримати всі російські вбивці та кати. І вони отримають повністю. Ми це забезпечимо. Знайдемо формати, знайдемо інструменти. Ми звільнимо нашу землю та всіх наших людей від російської неволі. І буде день, коли світ почує, що справедливість для України відновлена. Буде новий Нюрнберг – щодо рашистів”, – запевнив Зеленський.
 
 
Раніше повідомлялося, що Зеленський та європейські лідери вшанували пам’ять жертв у Бучі.
 
Зеленський про окупацію Бучі: Ніколи не пробачимо
 
 
 
 
 



Джерело

Теги по теме
Владимир Зеленский Президент
Источник материала
Поделиться сюжетом