19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Допоможе возз’єднати сім’ї: в Україні запрацює додаток для пошуку дітей Reunite Ukraine
Допоможе возз’єднати сім’ї: в Україні запрацює додаток для пошуку дітей Reunite Ukraine

Допоможе возз’єднати сім’ї: в Україні запрацює додаток для пошуку дітей Reunite Ukraine

В Україні запрацює додаток для пошуку дітей Reunite Ukraine. Сервіс допоможе знайти зниклих дітей, а також возз’єднати членів сімей.

Заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич у Медіацентрі розкрив принцип роботи додатка для тих, хто хоче подати запит на пошук.

– Потрібно зробити кілька кроків. Завантажте безкоштовно додаток. З метою захисту персональних даних та убезпечення дитини від кібернасильства, система використовуватиме багаторівневу перевірку особи, яка здійснює запит – до прикладу, сканування паспорта, – заявив Фацевич.

Також потрібно створити в додатку свій профіль із фото та інформацією про свою сім’ю, зокрема й про того близького, якого шукають. Примітно, що дитина, яка шукає своїх батьків, самостійно може створити свій профіль для пошуку.

Зараз дивляться

У застосунку Reunite Ukraine система використовує штучний інтелект, щоб зіставити ваші дані та аналогічну інформацію близьких. Щоб знайти збіг у профілі, система перевірить усі профілі, зокрема й за допомогою розпізнавання облич.

У разі збігу, його перевіряють представники ювенальної поліції, а потім потрібно дати згоду на обмін повідомленнями.

Завантажити Reunite Ukraine можна безплатно на та .

5 квітня на Закарпатті презентували та запустили в тестовому режимі . За допомогою сервісу можна стежити за реальною ситуацією. Серед функцій є навіть калькулятор вартості розмитнення авто, а також довідка з інформацією для перетину кордону з домашньою твариною.

Читайте також:
Источник материала
Поделиться сюжетом