На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені
На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені

На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені

На Херсонщині минулої доби ворог атакував з безпілотника село Зміївка, також російські війська завдали авіаударів керованими бомбами по місту Берислав та смт Козацьке, поранені щонайменше сім місцевих жителів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у Фейсбуці.

«російська армія обстріляла Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, БПЛА та авіації. Окупанти били по мирних громадах Бериславського та Херсонського районів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворог з безпілотникаатакував с. Зміївка, скинувши гранатометний постріл на мирних мешканців. Поранені щонайменше шість людей, які на той час перебували на вулиці. У постраждалих вогнепальні поранення та переломи, у 32-річного чоловіка травматична ампутація пальців ступні.

На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені - Фото 1
На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені - Фото 2
На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені - Фото 3

Також російські війська завдали авіаударів керованими бомбами по місту Берислав та смт Козацьке, намагаючись знищити об’єкти критичної інфраструктури. На місцях влучань утворилися величезні вирви. На смт Козацьке загарбники скинули вибухівку з безпілотника, поранений 47-річний місцевий житель.

В обласному центрі снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхових та приватних будинках у мікрорайоні Корабел, центральній частині Херсона та передмістях.

За минулу добу поліція відреагувала на 254 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині відкрито 17 кримінальних проваджень.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за минулу добу, 6 квітня, здійснили 46 обстрілів Херсонської області, сім людей дістали поранення.

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
loader
loader