Театр Франка знайшов заміну Остапу Ступці
Театр Франка знайшов заміну Остапу Ступці

Театр Франка знайшов заміну Остапу Ступці

Вчора в Театрі Франка відбулася вистава «Коріолан», в якій одну з головних ролей виконує актор Остап Ступка, який мав вийти на сцену вперше після гучного скандалу в ДТП, яку влаштував у стані алкогольного сп’яніння. Однак глядачі на сцені артиста не побачили.

Будь ласка, читайте текст після реклами

 

«Вчора роль Сіцінія Велута вперше виконав Віталій Ажнов! Вітаємо з прем'єрою! Наступний показ «Коріолана» 25 травня, – йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці театру. Раніше Віталій Ажнов грав у цій виставі одну з другорядних ролей.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Тим часом в Театрі Франка на запитання кореспондента «Главкому» про долю встав, в яких грає Остап Ступка, відповіли, що актор братиме участь у всіх наступних постановках, які заявлені в афіші театру.

Нагадаємо, пізно ввечері 4 квітня Народний артист України, син легендарного актора Богдана Ступки на своєму автомобілі Range Rover потрапив у Києві в ДТП: протаранив машину Mitsubishi, яка стояла на зупинці. У ній перебував чоловік, якого в результаті ДТП доставили в лікарню з численними травмами. Актора затримали, на нього відкрили кримінальну справу.

Источник материала
loader
loader