У театрі Франка прокоментували ДТП за участі Остапа Ступки: чи будуть звільняти актора
У театрі Франка прокоментували ДТП за участі Остапа Ступки: чи будуть звільняти актора

У театрі Франка прокоментували ДТП за участі Остапа Ступки: чи будуть звільняти актора

У Національному драматичному театрі імені Івана Франка показали виставу "Коріолана". Раніше роль Сініція Велута виконував актор Остап Ступка, але цього разу його замінили Віталієм Ажновим.

Що кажуть в театрі про Остапа Ступку

У дописі представники театру не згадали про заміну. Та в коментарях у них поцікавилися, чому театр не засуджує поведінку свого працівника.

У театрі відповіли, що не звільнятимуть Остапа Ступку, бо цінують його як актора.

Остап Ступка – актор нашого театру. Ми цінуємо його акторське обдарування, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звісно, ситуація, що сталася глибоко засмутила всіх. Ми бажаємо постраждалому якнайшвидшого одужання,
– повідомили в театрі Франка.


Театр Франка про Ступку / Скриншот з фейсбуку

Остап Ступка скоїв ДТП: що відомо

  • Ввечері 4 квітня у Києві сталась ДТП: водій позашляховика напідпитку наїхав на авто, що було припарковане. Усередині легковика був чоловік – його госпіталізували з травмами різного ступеня важкості. У пресі припускали, що винуватцем аварії є актор Остап Ступка.
  • Водія позашляховика затримали та повідомили про підозру у скоєнні злочину – порушенні правил дорожнього руху та керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння. 6 квітня у цій справі пройшло судове засідання: Остапу Ступці обрали запобіжний захід – домашній нічний арешт до 5 червня.
  • Сам Остап Ступка визнав свою провину й назвав аварію "фатумом". Окрім того, пообіцяв допомагати потерпілому.
Источник материала
loader
loader