Росіяни посилили наступ на Бахмут – британська розвідка
Росіяни посилили наступ на Бахмут – британська розвідка

Росіяни посилили наступ на Бахмут – британська розвідка

Сили оборони в Бахмуті стикаються з проблемою поповнення боєприпасів, а десантники ЗС РФ замінили «вагнерівців» на двох флангах. Про це повідомляє розвідка міноборони Великої Британії 14 квітня.

Як зазначається у зведенні, російські окупанти активізували наступ на Бахмут на Донеччині. Через певні обставини Сили оборони організовано залишають деякі позиції.

«Росія відновила свій наступ на місто Бахмут у Донецькій області, оскільки сили російського МО та Групи Вагнера покращили співпрацю. Українська оборона все ще утримує західні райони міста, але протягом останніх 48 годин зазнавала особливо інтенсивного російського артилерійського вогню», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «вагнерівці» продовжують наступ через центр міста, а підрозділи десантників ЗС РФ замінили деякі підрозділи ПВК «Вагнер» на північному і південному флангах.

Також у розвідці Британії повідомляють, що Сили оборони України зіткнулися з проблемами поповнення боєприпасів та змушені залишити окремі позиції через організований відхід.

Источник материала
loader
loader