Заколотники в Кремлі запланували зупинити війну в Україні
Заколотники в Кремлі запланували зупинити війну в Україні

Заколотники в Кремлі запланували зупинити війну в Україні

В це важко повірити, однак начальник Генерального штабу збройних сил Росії Валерій Герасімов і секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев начебто збиралися припинити війну в Україні п’ятого березня, скориставшись тим, що Путін мав розпочати курс хіміотерапії. При цьому, не вказується, цього року чи минулого (начебто з контексту випливає, що цього, але про рак і хімію для Путіна активно в ЗМІ заявляли в минулому році).

Заколотники в Кремлі запланували зупинити війну в Україні - Фото 1Про такий план щодо припинення війни шляхом саботажу йдеться в злитих секретних матеріалах Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки, про що повідомляють, зокрема німецькі засоби масової інформації «DW», «Tagesspiegel», «Focus»…

Однак, наприклад, російський опозиційний воєнний експерт і правозахисник Руслан Лєвієв сьогодні на Ютуб-каналі Майкла Накі назвав цю ситуацію сумнівною, через багаторазово «зіпсований телефон».

Фактично те саме вказує і «DW»: «Згідно даних, отриманих з українського джерела, що посилається на джерело, близьке до Кремля». Тобто, Пентагон отримав цю інформацію вже з третіх рук.

При цьому зовсім не зрозуміло, як саме технічно Герасімов і Патрушев думали припиняти війну. «Для цього вони збиралися перекинути війська на південь», — пише «DW». В Крим? А звідки? З Херсонщини і Запоріжжя?

Інші питання й сумніви ще важчі. Саме головне: початок хіміотерапії не виводить людей з форми на стільки, щоб фактичні заколотники її чекали. Здебільшого люди важко переносять хіміотерапію вже під кінець курсу. Але, швидше за все, Путін, якому доступна сама сучасна медицина, міг би пройти її курс, контролюючи хід справ. Окрім того, ніхто поки що не довів, що він хворіє раком.

Заколотники в Кремлі запланували зупинити війну в Україні - Фото 2
Источник материала
loader
loader