Керівник Театру Лесі Українки на тлі скандалу зі звільненням попередника повертає на сцену дружину
Керівник Театру Лесі Українки на тлі скандалу зі звільненням попередника повертає на сцену дружину

Керівник Театру Лесі Українки на тлі скандалу зі звільненням попередника повертає на сцену дружину

Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки розпочав роботу над виставою «Для домашнього огнища» за психологічним детективом Івана Франка. Про це йдеться на фейсбук-сторінці колективу. В мережу виклали відео з першої читки майбутньої постановки. Серед акторів, які гратимуть у виставі, можна побачити зірку українських серіалів Ольгу Гришину. Вона дружина теперішнього очільника закладу Кирила Кашлікова.  

«Для тих, хто підзабув сюжет: чоловік повертається з війни і не може зрозуміти, звідки жінка весь час його відсутності брала гроші аби так ладно вести хазяйство, аж поки не дізнається про кримінальний тіньовий «бізнес» коханої», – йдеться в повідомленні.

Режисерка вистави Ольга Гаврилюк каже, що задум проекту виник ще на початку війни:         «Тоді наше життя поділилося на до і після, ми зовсім по-іншому поглянули на себе, на життя, на суспільство, наш світ, нашу літературу – вона відкрилася для нас зовсім з іншої сторони… Твір Франка багатошаровий, багатогранний і дуже сучасний. Важко сказати, хто з персонажів негативний, а хто – позитивний герой. Тут – живі люди, зі своїми турботами, негараздами, своїм болем. Кожен з них, як і ми з вами, час від часу робить вибір і несе за це відповідальність, отримуючи, врешті решт покарання або нагороду. Але ми ніколи не знаємо наслідків наших вчинків. Нам здається, що ми робимо все вірно, але наслідки дуже різні, і саме це є центральною темою твору. Глядач, якому протягом всієї війни доводилося кожного дня робити вибір (від якого залежить життя – твоє, рідних) і нести за це відповідальність, - має відчути, що він у цьому не один».

Ольга Гришина до Театру ім. Лесі Українки прийшла в 2007 році. Так вона й познайомились з Кирилом. Згодом акторка залишила театр. І нині її імені в розділі сайту, де представлені актори театру, немає. Однак, судячи з того, що Ольга бере участь у прем’єрі,  новий керівник повертає в театр свою дружину.

Раніше «Главком» писав, що Михайло Резнікович та популярний актор Артем Ємцов публічно з'ясовують стосунки.

Источник материала
Поделиться сюжетом