Зеленський на Донеччині відвідав госпіталь і вручив бійцям нагороди
Зеленський на Донеччині відвідав госпіталь і вручив бійцям нагороди

Зеленський на Донеччині відвідав госпіталь і вручив бійцям нагороди

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Донецьку область відвідав госпіталь, де лікуються українські захисники та вручив їм державні нагороди.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Президента.

Глава держави ознайомився з роботою передової хірургічної групи, зокрема сортувального відділення, протишокової, операційної палат та палати інтенсивної терапії.

Зеленський відвідав госпіталь на Донеччині й нагородив військовослужбовців / Фото: ОПУ

Президенту продемонстрували евакуаційний автобус Scania, здатний перевозити одночасно п’ятьох лежачих пацієнтів та 16 сидячих. Автобус, оснащений сучасним медичним обладнанням, уже виконав понад 90 рейсів.

Відео: ОП

Зеленський поспілкувався з військовослужбовцями та вручив їм державні нагороди. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті суверенітету й територіальної цілісності України, вірність військовій присязі захисники відзначені медалями «За військову службу Україні».

«Дякую вам за службу. Бажаю якнайшвидшого одужання. Всього вам найкращого», – сказав Глава держави.

Президент також поспілкувався з медичним персоналом госпіталю й відзначив представників медичної служби Збройних сил України орденами Данила Галицького за порятунок життів українських захисників.

«Хочу подякувати й побажати вам як частині тієї команди, яка виборює перемогу для України, здоров’я, яке ви даєте нашим хлопцям і дівчатам», – зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Зеленський у межах робочої поїздки в Донецьку область відвідав передові позиції українських захисників у Авдіївці.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader