Трампа готовы підтримати дві третини республіканців – опитування
Трампа готовы підтримати дві третини республіканців – опитування

Трампа готовы підтримати дві третини республіканців – опитування

Майже 70% виборців Республіканської партії можуть підтримати кандидатуру Трампа на президентських виборах у США, незважаючи на кримінальні розслідування.

Екс-президента США Дональда Трампа на майбутніх виборах готові підтримати дві третини виборців від Республіканської партії. При цьому прихильників Трампа не бентежить його нещодавній кримінальний арешт та інші судові розслідування, повідомляє .

 

Так, національне опитування NBC News показало, що майже 70% виборців Республіканської партії можуть підтримати кандидатуру Трампа на президентських виборах у США.

 

Проте ентузіазм Республіканської партії щодо Трампа контрастує із невдоволенням стурбованої нації тим, як загалом складається президентська гонка 2024 року.

 

Згідно з результатами опитування, значна більшість американців не хочуть, щоб Трамп чи президент Джо Байден балотувалися на пост президента у 2024 році.

 

Половина з тих, хто не хоче, щоб 80-річний Байден балотувався, кажуть, що вік президента є головною причиною, при цьому Трамп не набагато молодший за Байдена, йому зараз 76 років.

 

 

 

У прокуратурі вважають, що кінцевою метою фальсифікацій було приховування інформації, яка могла стати на заваді перемозі Трампа на президентських виборах у 2016 році.



Теги по теме
США Дональд Трамп расследование
Источник материала
loader
loader