13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Україна завоювала дві медалі у греко-римській боротьбі на чемпіонаті Європи-2023
Україна завоювала дві медалі у греко-римській боротьбі на чемпіонаті Європи-2023

Україна завоювала дві медалі у греко-римській боротьбі на чемпіонаті Європи-2023

В активі наших спортсменів "срібло" та "бронза".

Українські борці греко-римського стилю здобули дві медалі у заключний день чемпіонату Європи зі спортивної боротьби, який відбувався в хорватському Загребі.

Ярослав Фільчаков став срібним призером у ваговій категорії до 82 кг. У сутичці за "золото" він поступився Бурхану Акбудаку з Туреччини.

Своєю чергою, Парвіз Насібов виграв "бронзу" у вазі до 67 кг. У "бронзовому" поєдинку віцечемпіон Олімпіади в Токіо-2020 переміг Міхая Міхута з Румунії.

Ще один українець Андрій Кулик (вага до 72 кг) також претендував на медаль континентальної першості, але в сутичці за “бронзу” поступився Селькуку Джану з Туреччини.

Раніше чоловіча збірна України з вільної боротьби виграла три нагороди на ЧЄ-2023: "золото" здобув Василь Михайлов (вага до 79 кг), а бронзові медалі – Ерік Арушанян (вага до 65 кг) та Ігор Никифорук (вага до 70 кг).

Жіноча збірна України виборола шість медалей на ЧЄ-2023: чемпіонками Європи стали Аліна Грушіна-Акобія (вага до 57 кг) та Ірина Коляденко (вага до 62 кг). "Срібло" виграли Оксана Лівач (вага до 50 кг), Юлія Ткач-Остапчук (вага до 59 кг) та Алла Бєлінська (вага до 68 кг). Бронзову нагороду завоювала Тетяна Сова-Ріжко (до 65 кг).

Два "золота" та "бронза": українки виграли ще три медалі на чемпіонаті Європи-2023 з боротьби

Україна здобула ще дві медалі на чемпіонаті Європи-2023 з важкої атлетики

Українська важкоатлетка вдруге поспіль стала абсолютною віцечемпіонкою Європи

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны