16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Samsung заборонили співробітникам користуватися ШІ під час роботи
У Samsung заборонили співробітникам користуватися ШІ під час роботи

У Samsung заборонили співробітникам користуватися ШІ під час роботи

Samsung заборонила своїм співробітникам використовувати сервіси зі штучним інтелектом на робочих пристроях. Це стосується ChatGPT і аналогів, які стали дуже популярними в останні місяці.

Усе через передачу даних, які сервіси ШІ збирають, а потім зберігають на серверах. Це стосується додатків Google Bard і Bing. У Samsung турбуються, що дані можуть стати доступними третім особам, що точно зашкодить бізнесу.

У квітні виробник електроніки провів опитування всередині компанії – 65% співробітників вважають, що додатки з ШІ несуть загрозу безпеці. Минулого місяця інженери Samsung злили внутрішній вихідний код, заливши його на ChatGPT. Поки неясно, що саме було у витоку.

Тепер співробітники не зможуть користуватися подібними сервісами – лист з оновленою корпоративною політикою Samsung розіслала співробітникам.

Утім, багато хто вважає, що штучний інтелект може нести користь. У . Зараз у роботі перебуває віртуальний помічник із робочою назвою Надія. Він може з’явитися в Дії з метою відповісти на будь-яке запитання про держсервіси. Раніше глава Мінцифри Михайло Федоров заявляв про необхідність вивчення можливостей ШІ, інакше ця технологія замінить багатьох на робочому місці.

Теги по теме
Samsung
Источник материала
Поделиться сюжетом