Прямо як із ресторану: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого стейку, легко подати гостям
Прямо як із ресторану: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого стейку, легко подати гостям

Прямо як із ресторану: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого стейку, легко подати гостям

Цього разу на своєму Ютуб-каналі "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова представила в унікальному рецепті правила того, як краще приготувати найпопулярнішу страву, яку можна зустріти в ресторанах по всьому світу - соковитий стейк з яловичини та індички. За словами Тетяни Литвинової, завдяки цьому рецепту, ви зможете насолодитися чудовим смаком та атмосферою ресторану прямо у себе вдома.

Для приготування стейків вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 2 стейки з філе яловичини
  • 2 стейки з філе індички
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • Суміш перців "Мрія" (або будь-які інші спеції на ваш смак)

Для гарніру з овочів на грилі вам знадобляться:

  • 4 штуки картоплі
  • 1 штука кабачка
  • Гілочка помідорів Черрі
  • Суміш перців "Мрія" (або будь-які інші спеції на ваш смак)
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 столова ложка оливкової олії

"Мастер Шеф" Тетяна Литвинова також представила покроковий план приготування страви.

Почнемо із приготування стейку. Наріжте кожен стейк, щоб він мав круглу форму. Для цього можна використовувати смужку фольги, обв'язавши нею стейк по колу. Це допоможе надати йому бажаної форми при готуванні.

Розігрійте сковороду середньому вогні. Також "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова зауважує, перш ніж почати готувати м'ясо, обсушіть стейки за допомогою паперових серветок, щоб видалити надлишки вологи.

На розігріту сковороду додайте невелику кількість оливкової олії. Важливо не переборщити з олією, щоб стейк отримав золотисту скоринку.

Акуратно викладіть стейки на сковороду і обсмажте кожну сторону протягом 4 хвилин. "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова зауважує, це дозволить їм набути апетитного зовнішнього вигляду та створить ніжну текстуру всередині. Після цього посипте стейки сумішшю перців або іншими спеціями, які ви віддаєте перевагу. Додайте щіпку солі.

Тетяна Литвинова радять видалити обмотку з фольги та досмажте стейки кілька хвилин без неї, але не переборщіть, щоби м'ясо не пригоріло. Тим часом наріжте овочі, посипте спеціями і відправте на гриль.

Після приготування викладіть все на дошку і насолоджуйтесь вашою ресторанною стравою прямо у себе вдома! "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова зізналася, що така страва може вийти не гіршою за ресторанну, тому її легко можна подавати гостям. Вийде вишукано і не надто химерно.

Останні новини України: зірка "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт домашніх запечених ролів.

Останні новини України: зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова дала рецепт швидкої та безпечної домашньої шаурми.

Останні новини України: Тетяна Литвинова показала, як приготувати справжню українську часникову ковбасу.

Источник материала
Поделиться сюжетом