19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Штурмова бригада поліції «Лють» готова до контрнаступу - Вигівський
Штурмова бригада поліції «Лють» готова до контрнаступу - Вигівський

Штурмова бригада поліції «Лють» готова до контрнаступу - Вигівський

Бійці штурмової бригади Нацполіції «Лють», що входить до «Гвардії наступу», вмотивовані й готові до контрнаступу.

Про це заявив т.в.о. голови Нацполіції Іван Вигівський у ході перевірки бойового злагодження бійців бригади «Лють» на Дніпропетровщині, передає Укрінформ із посиланням на Управління комунікації НПУ.

Він зазначив, що досвід проходження служби в штурмовій бригаді «Лють» є новим як для Національної поліції, так і для кожного бійця. При цьому наголосив, що особовий склад бригади вмотивований і готовий до контрнаступу.

Вигівський подякував поліцейським за рішучість, мужність та силу і побажав після кожного бойового виїзду повертатися додому неушкодженими та з перемогою.

Вигівський перевірив бойове злагодження бійців штурмової бригади «Лють» / Фото: npu.gov.ua

Разом з Іваном Вигівським підготовку українських поліцейськихдо контрнаступу перевірили його заступник Олександр Фацевич, комбриг Олександр Нетребко, голови військових адміністрацій Дніпропетровської та Луганської областей - Сергій Лисак та Артем Лисогор.

Як повідомлялося, МВС у січні 2023 року почало формування штурмових підрозділів «Гвардії наступу» — це бригада Нацполіції «Лють», бригада Держприкордонслужби «Сталевий кордон» та шість бригад Нацгвардії. Їх основу становлять чинні поліцейські, прикордонники, нацгвардійці.

Теги по теме
полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом