Заробіток в інтернеті без вкладень
Заробіток в інтернеті без вкладень

Заробіток в інтернеті без вкладень

Віддалена робота — реальність багатьох 2023 року. Одні вимушено, усвідомлено переходять з офісу додому, інші просто шукають реальні способи заробити у мережі. Сайтів з шахрайськими пропозиціями маса, є компанії, які вимагають страхового внеску для гарантії роботи користувача. Важливо уважно вибирати майданчики для роботи для отримання реальних грошей.

Завдання

Сайти із завданнями — букси. Оптимальне рішення для новачків, які вивчають egt слоти демо, азартні розваги. На буксах користувач виконує завдання:

  • реєстрація особистого кабінету на вказаному сайті;
  • коментар в обговореннях;
  • проходження рівня вказаної гри;
  • перегляд інтерфейсу сайту;
  • завантаження файлу.

Ціна роботи залежить від складності завдання. В середньому, користувач заробляє 2-10 гривень, витративши до 30 хвилин часу. У мережі представлені такі сайти. Перед початком виконання завдань ознайомтесь із відгуками користувачів, правилами роботодавців. На окремих майданчиках користувач проходить навчання, переходить на роботу.

Опитувальники

Проходження опитувань на сайтах за гроші — найпоширеніший варіант віддаленої роботи. Компанії розміщують опитування щодо масштабного дослідження якості продукту, послуги, оцінки діяльності конкурентів. Замовники обирають виконавця, виходячи із встановлених критеріїв:

  • вік;
  • стать;
  • сімейний стан;
  • наявність дітей;
  • наявність тварин;
  • рівень освіти.

Якщо користувач входить у фокус-групу, він отримує запрошення пройти опитування. Оплата надходить за закінчену роботу. Ціна опитування залежить від замовника, мінімальна вартість — 3-5 гривень. Опитувальники визначають мінімальну суму для виведення коштів, зверніть увагу.

Розгадай капчу

Капча — розроблений засіб захисту сайту від роботів. Сервіси готові платити реальним людям за її розгадування. Людина пише слово, набір символів, цифр, зображених на малюнку. Капча представлена у вигляді завдання — потрібно вибрати всі картинки зі світлофором, машиною, велосипедом, що є на зображенні.

Капча є актуальною для інтернет-магазинів. Користувач вводить її під час реєстрації особистого кабінету на сервісі. Розробники створюють програми, які вміють одночасно реєструвати поштові скриньки. Програма виконує цю функцію, але не вміє розгадувати капчі. Вартість роботи оцінюється копійками. Людина працює на швидкість, накопичує суму для виведення.

Перегляд реклами

Користувачі автоматично блокують рекламу у мережі, пропускають її. Компаніям важливими є перегляди — вони готові платити за це. Людина запускає рекламні ролики різного формату та тематики. Представлений спосіб популярний серед варіантів пасивного заробітку.

Достатньо поставити спеціально розширення для постійного транслювання реклами. Його запускають, коли людина зайнята своїми справами, а перегляди тривають. Вони необхідні просування продукту у мережі.

Розмір заробітку залежить від дій, пов'язаних із рекламою:

  • лише перегляд;
  • звантаження;
  • перехід за активним посиланням.

Заробіток залежить від тривалості перегляду ролика — в середньому 2-5 копійок за 15 секунд відео. Окремі сайти пропонують дивитися рекламу одночасно виконувати завдання. Розмір заробітку збільшується.

Робота в мережі — реальний спосіб отримувати пасивний дохід. Уважно вивчіть пропозиції сайтів, компаній. Ознайомтеся із відгуками, правилами виведення, отримання коштів. Вибирайте роботу для себе, отримуючи реальні гроші на віддаленні.

Источник материала
Поделиться сюжетом