19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тарабарова показала зворушливі фото з новонародженою донечкою та розкрила її ім"я
Тарабарова показала зворушливі фото з новонародженою донечкою та розкрила її ім"я

Тарабарова показала зворушливі фото з новонародженою донечкою та розкрила її ім"я

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова розмістила зворушливий пост, присвячений своїй третій дитині на честь першої важливої дати її життя – малюкові виповнився один місяць. Зіркова мама написала щемливі слова на адресу донечки, а також нарешті розсекретила її ім'я.

Теплі кадри з новонародженою дівчинкою артистка розмістила на власній сторінці в Instagram. Тарабарова вже не вперше ділиться знімками з малюком, але обличчя не показує.

І цього разу виконавиця опублікувала фото, на яких не видно обличчя дівчинки. На стильних чорно-білих кадрах вона ніжно обіймає дочку, притискаючи до грудей. Дівчинка позувала у в'язаному комбінезоні, а її мама-артистка – у широкій білій сорочці.

"Доню, тобі 1 місяць. За цей місяць ти навчила мене ще більше помічати найцінніше – любов, підтримку близьких та друзів. Ти навчила мене неосяжному терпінню, витримці. Завдяки тобі тепер я знаю, як відкривається третє дихання", – залишила зворушливі слова Тарабарова під фото.

Наприкінці вона звернулася до малечі на ім'я, що зробила в публічному просторі вперше.

"Ми любимо тебе, наша Поліна", – написала співачка.

Зазначимо, Поліна народилася 19 квітня 2023 року. Артистка також виховує сина та старшу дочку. 9 вересня 2018 року Тарабарова народила сина Івана, а 23 вересня 2020-го – дочку Марію. З 2016-го співачка має шлюб з Олексієм Бондарем.

OBOZREVATEL також писав, що у День матері дві зірки українського шоу-бізнесу розсекретили, що скоро стануть батьками. Супермодель Алла Костромічева та герой реаліті-шоу "Холостяк-6" Іраклі Макацарія поділилися промовистими фото. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом