Команда Навального: Пропагандист Володимир Соловйов має коханку та двох дітей, народжених у США
Команда Навального: Пропагандист Володимир Соловйов має коханку та двох дітей, народжених у США

Команда Навального: Пропагандист Володимир Соловйов має коханку та двох дітей, народжених у США

Кохана жінка кремлівського прислужника володіє у Сочі віллою по сусідству із дружиною російського генерала Суровікіна та іншими високопосадовцями.

Розслідувачі із «Фонду Навального» встановили, що у російського пропагандиста Володимира Соловйова є таємна сім’я із баскетболісткою Світланою Абросімовою. Про це пише «Українська правда» із посиланням на публікацію видання The Insider та власне розслідування команди Навального.

Журналісти знайшли дані, згідно з якими спортсменка володіє 650-метровою віллою в Сочі за півмільярда рублів. Проте цю інформацію, як виявилося, видали із даних російського реєстру.

Поряд із цим будинком — також засекречені вілли дружини генерала Сергія Суровікіна, сина секретаря Радбезу РФ, а також екскерівника Служби забезпечення діяльності ФСБ.

Абросімова, як стверджують розслідувачі, є коханкою Соловйова, який офіційно одружений і має 8 дітей від різних шлюбів. Ця інформація підтверджується їхніми спільними поїздками і відвідинами лікарів.

У 2017 році Абросімова народила двох доньок у США і в офіційних даних їхнє по батькові — Володимирівни. Американський паспорт має й сама баскетболістка.

Наявність коханки у Соловйова розслідувачам також підтвердили неназвані співрозмовники в оточенні пропагандиста.

«Ми поговорили з кількома людьми з оточення Соловйова і нам все підтвердили: у нього дійсно давно є секретна сім'я, двоє дітей і він часто з'являється в тому самому суперелітному будинку в Сочі. Фотографій Соловйова з Абросімовою на публіці небагато, але донині він коментує її ігри в баскетбол, кличе в ефіри і репостить пости в соцмережах», — розповіли журналісти.

Команда Навального: Пропагандист Володимир Соловйов має коханку та двох дітей, народжених у США - Фото 1

Ми також писали, що Соловйов вважає, що росіянам не варто боятися вмирати, адже «життя сильно переоцінене», а смерть все одно неминуча. 

У лютому 2022-го стало відомо, що керівниця кремлівського каналу RT Маргарита Симоньян та телеведучий Володимир Соловйов потрапили під санкції Євросоюзу. Згодом проти Соловйова запровадила санкції й Австралія.

Фото: скриншот

Теги по теме
расследование Алексей Навальный пропаганда
Источник материала
loader
loader