Маша Єфросиніна святкує 44-річчя: ведуча показала, як чоловік привітав її з фронту
Маша Єфросиніна святкує 44-річчя: ведуча показала, як чоловік привітав її з фронту

Маша Єфросиніна святкує 44-річчя: ведуча показала, як чоловік привітав її з фронту

Ведуча подякувала долі за людей, яких зустріла протягом останніх 12 місяців.

Сьогодні, 25 травня, день народження святкує ведуча Маша Єфросиніна.

Зірці виповнилося 44 роки. Одним з перших знаменитість привітав чоловік, бізнесмен Тимур Хромаєв. З початком повномасштабного вторгнення чоловік Єфросиніної пішов до добровольчого загону. А зараз служить в ЗСУ і захищає нашу країну на передовій.

Як розповіла Маша, що її коханий, хоч зараз і не поруч з нею, але знайшов спосіб привітати дружину:

"Де б він не був, цього дня я обов'язково отримую від нього троянди", - розповіла Єфросиніна та показала величезний букет квітів.

Також ведуча подякувала долі, що за останні 12 місяців вона зустрічала людей, які не дали їй зламатися у цей важкий період:

"Я буду дякувати долі, як би дивно це не лунало в такі страшні часи… Дякувати, першою чергою, за людей, якими наповнилося моє життя за останні дванадцять місяців. В моменти розпачі, розгубленості, страху .. в моє життя входив хтось, хто допомагав та надавав сили і надію… Стільки добра, тепла, турботи від зовсім незнайомих людей я не отримувала за все своє життя!" – розповіла Єфросиніна і додала, що це був її "особистий рік неймовірних українців".

"І от сьогодні я сиджу одна в порожній квартирі, де народилися та виросли мої діти, де щодня мій чоловік готував мені сніданок.. Я не можу з ним втекти на декілька днів до Європи цього дня, як ми зазвичай робили… Я не заробляю і близько стільки, скільки заробляла, я не купила собі нічого, щоб порадувати себе, бо краще повезу дітей на море… Але я щаслива! Бо в мене є просто море любові від людей!" – зізналася ведуча.

Також Єфросиніна надіслала прокльони на адресу кривавого диктатора путіна, який вже другий рік вбиває українців і знищує наші міста:

"А от плєшива бункерна залупа з дупою жаби замість обличчя, незважаючи на всі свої наворовані статки, палаци та владу - проклята цілим світом, увійде до історії як найтупороліший хворий на всю башку диктатор-терорист, сьогодні вже боїться потиснути людині руку, шугається стін свого бункеру, щоб свої ж не завалили, і сере в валізку.." – сказала Єфросиніна.

Источник материала
Поделиться сюжетом