19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Водіям показали нові ціни на АЗС: приводів для радості практично немає
Водіям показали нові ціни на АЗС: приводів для радості практично немає

Водіям показали нові ціни на АЗС: приводів для радості практично немає

Українські станції заправки змінили середні роздрібні ціни на автомобільне паливо. Як виглядають цінники на дизельне паливо, бензин та скраплений газ, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

В Україні подешевшали майже всі види палива, окрім зрідженого газу. Проте приводів для радості водіям це не додало, оскільки здешевлення стало досить незначним.

АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 23 травня бензин А-95 преміум у середньому продається по 47,76 гривні за літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, вартість палива знизилася в середньому на копійку. Так само просів цінник на бензин А-95. Середня вартість цього палива встановилася на позначці 45,13 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Бензин А-92 у середньому продається по 43,46 гривні за літр, що на 2 копійки дешевше, ніж у попередній торговий день. Найбільше знизилася ціна на дизельне паливо – на 3 копійки, до 43,73 гривні за літр.

Водночас середня вартість зрідженого газу на українських АЗС залишилася на колишньому рівні. Паливо реалізовують за ціною 21,85 гривні за кожний літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пальне подорожчає 1,5-2 грн: власники АЗС закликають уряд відкласти законопроєкт.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, найдешевші автомобілі: українцям показали, де можна вибрати доступний транспорт з інших країн.

Источник материала
Поделиться сюжетом