Дружина екснардепа Рибалки вихваляється розкішними машинами у Франції
Дружина екснардепа Рибалки вихваляється розкішними машинами у Франції

Дружина екснардепа Рибалки вихваляється розкішними машинами у Франції

Дружина колишнього депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки, Анастасія Байбородіна, на Лазурному узбережжі Франції вихваляється розкішними автомобілями. Про це йдеться в розслідуванні «Української правди». 

Журналісти помітили, як дорога автівка заїхала до двору маєтку біля самого узбережжя Франції. Потім з неї вийшла Байбородіна. Проте це не єдина розкішна машина дружини скандального ексдепутата.

У Монако Байбородіна від'їхала від одного ресторану до наступного на одному з найдорожчих автомобілів марки Rolls-Royce. 

Один із «люксових» автомобілів Байбородіної

Зазначимо, що Байбородіна у соцмережах відкрито хвалиться розкішним життям у Франції. Жінка виставляє фото з ресторанів, елітних курортів та дякує чоловіку за це. Окрім цього, жінка ділиться фотографіями хутра, діамантів Bulgari та сумками Birkin.

У квітні 2017 року, журналіст Олексій Станчевський, автор фільму-розслідування «Перевертень у погонах», передав СБУ і ГПУ документальні свідоцтва пряму причетність Сергія Рибалка до організації та реалізації широкомасштабної замовної інформаційної кампанії, спрямованої на підрив ділової репутації та стабільного функціонування торгової мережі АТБ.

Громадськість неодноразово звинувачувала Сергія Рибалку у тому, що він живе не на «депутатську зарплату». Також народний депутат від фракції Радикальної партії у Верховній Раді Сергій Рибалка безпосередньо причетний до торгівлі з ОРДЛО та фінансування терористів на окупованому Донбасі. 

Источник материала
Поделиться сюжетом