28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський розповів, чи буде цієї зими блекаут
Зеленський розповів, чи буде цієї зими блекаут

Зеленський розповів, чи буде цієї зими блекаут

Зеленський розповів про домовленості з партнерами.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував інформацію про те, чи буде цієї зими відключення електрики, як це було 2022 року. Він наголосив, що наша держава робить усе можливе, щоб цього не допустити. 

Про це він сказав 6 червня під час пресконференції. 

"Питання дуже складне. Ми пройшли блекаут. Чи можу я сказати, чи не буде взимку блекаута? Як я це скажу? Але ми робимо усе, щоб цього не було. Ми точно будемо потужнішими, ніж минулої зими. Ми ще серйозніше до цього ставимось, бо ми пережили блекаут. Але ми це пройшли, нам допомагали і партнери, і навіть природа", - сказав президент. 

Зеленський наголосив, що в нього є домовленості із партнерами, які допоможуть Україні у випадку, якщо армія терористів РФ знову знищуватиме нашу енергосистему. 

"Ми дуже багато всього зробили, зокрема і винахідливого. З багатьма державами побудована логістика. Я їздив до Саудівської Аравії і там були партнери з арабського світу, які у разі дефіциту нададуть нам допомогу. У мене є домовленості. Я не знаю, якою буде зима, може до зими ми уже переможемо", - сказав він. 

  • Шольц гнівно відреагував на підрив Каховської ГЕС
  • У Путіна прокоментували підрив Каховської ГЕС
  • "Україна сама вирішуватиме, як їй захищатися", — очільник МЗС Британії про події в Бєлгородській області РФ
Источник материала
Поделиться сюжетом