Дехто потребував медичної допомоги: МОЗ показало евакуацію "швидкими" на Херсонщині
Дехто потребував медичної допомоги: МОЗ показало евакуацію "швидкими" на Херсонщині

Дехто потребував медичної допомоги: МОЗ показало евакуацію "швидкими" на Херсонщині

КИЇВ. 7 червня. УНН. Команди Херсонського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф під час вечірньої евакуації на Херсонщині врятували 19 українців, ще трьох евакуювали вночі. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України в Telegram, пише УНН.

Деталі

"Команди Херсонського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф під час вечірньої евакуації врятували 19 українців, ще трьох евакуювали вночі. Серед них – люди з хронічними захворюваннями, яким потрібна медична допомога чи супровід. Поранених за добу немає", - повідомили у МОЗ.

У Херсоні, як вказано, частина районів зазнала значного підтоплення. Для проїзду недоступні деякі траси поза містом. У таких випадках на допомогу медикам приходять рятувальники. 

"Водночас, поки українці гуртуються навколо спільної біди, російські варвари продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру. Так, вночі окупанти завдали удару по будівлі Держлікслужби в Херсоні – вона зазнала пошкоджень. На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав", - зазначили у МОЗ.

Доповнення

6 червня 2023 року близько 3:00 російські військові підірвали греблю Каховської ГЕС на Херсонщині. Каховська ГЕС через підрив повністю зруйнована і відновленню не підлягає.

Є додаткова загроза для Запорізької АЕС, але ситуація контрольована, вказали в Енергоатомі.

Відкрито кримінальне провадження про екоцид.

Є загроза затоплення до 80 населених пунктів. У критичній зоні опинилися близько 16 тисяч людей.

За прогнозами, озвученими Херсонською ОВА, рівень води збільшиться ще приблизно на метр за наступні 20 годин.

Теги по теме
война Министерство здравоохранения эвакуация
Источник материала
loader
loader