5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Йому назавжди буде 25: у боях за Україну загинув захисник зі Львівщини. Фото
Йому назавжди буде 25: у боях за Україну загинув захисник зі Львівщини. Фото

Йому назавжди буде 25: у боях за Україну загинув захисник зі Львівщини. Фото

На війні з російськими окупантами загинув воїн ЗСУ Сергій Петриків із Підберізцівської громади Львівської області. Захисникові України було й тепер навіки залишиться 25 років.

Про втрату кілька днів тому повідомили на Facebook-сторінці громади. Провели Героя в останню земну дорогу 6 червня, у мережі друзі поділилися зворушливими кадрами про нього (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

"Сумна звістка сколихнула нашу громаду. Навіки Герой Сергій Петриків віддав своє життя за волю й незалежність України, за кожного і кожну з нас. Йому було лиш 25. Тепер він із небесним військом молитиме про нашу перемогу", – йдеться у повідомленні.

У громаді висловили щирі співчуття рідним і близьким воїна. Із молодим захисником Сергієм Петриківом попрощалися 6 червня у селі Верхня Білка.

Пізніше Максим Бенько зі Львова опублікував на своїй сторінці у Facebook пам’ятне відео, в якому поєднав кадри з життя Сергія Петриківа до та під час війни. На них парубок завжди усміхається. Друг зазначив, що таким він і був – у всьому знаходив позитив.

"Ніхто ніколи не повинен бути забутим. Людина, яка завжди знаходила позитив у тих речах та ситуаціях, які відбувалися навкруги. Справедливість – це те, чим жив він", – наголосив Максим.

Він додав, що Сергій пішов відстоювати свободу України та захищати нашу землю на фронті від самого початку повномасштабної війни. На запитання, чи потрібно йому щось, чи зробити збір коштів для допомоги, Сергій відповідав: "Все є", "Не потрібно".

"Жити в окопі, не мати змоги приїхати до дому, та бути завжди на позитиві… Людина, яка мала свої плани на життя, але в один момент це все зупинилося. Та ніхто ніколи не повинен бути забутим. Так це і буде! Сергій Петриків. Вічна пам’ять Герою!" – підкреслив друг загиблого захисника.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у боях із ворогом на Авдіївському напрямку загинув 23-річний воїн ЗСУ Олександр Панов. Герой був родом із Запорізької області, у нього залишилися дружина і маленька донечка.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом