Біля Переяслава фура переїхала військового: він залишився без ноги
Біля Переяслава фура переїхала військового: він залишився без ноги

Біля Переяслава фура переїхала військового: він залишився без ноги

ДТП сталася на 54 кілометрі дороги біля автозаправки "KLO". Про це повідомили у відділі поліції Бориспільського РУП ГУ НП у Київській області.

Біля Переяслава фура переїхала військового

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля 1960 року народження рухався дорогою Бориспіль – Дніпро в напрямку села Мала Каратуль. За його словами, він помітив, що на дорозі щось лежить та здійснив маневр праворуч. Однак передніми колесами наїхав на перешкоду.

Водій зупинив авто, вийшов і побачив чоловіка, в якого були пошкоджені ноги.

Унаслідок аварії військовий 1994 року народження отримав травму у вигляді повної ампутації лівої нижньої кінцівки до середини стегна. Наразі його госпіталізували.


ДТП поблизу Переяслава / фото Proslav


Внаслідок ДТП постраждав військовий / фото Proslav

Жахливі ДТП в Україні: останні новини

  • Нещодавно поблизу Броварів на Київщині авто збило українського військовослужбовця. Як виявилось, за кермом була працівниця правоохоронного органу.
  • 11 червня ставсясмертельний наїзд на бійця української армії на трасі Київ – Чернігів.
  • 26 травня у Києві під час комендантської години на блокпості сталася аварія за участі автомобіля голови Макарівського районного суду Олексія Тандира. Тоді суддя на смерть збив нацгвардійця Вадима Бондаренка, в якого залишилася дружина та троє дітей. Батько бійця воює під Бахмутом.
  • У ніч на 12 червня у місті Рудки Самбірського району сталась смертельна автокатастрофа. Легковик Chevrolet на швидкості врізався в будинок.
  • 13 червня у Львівському районі сталася ДТП. Водій "Skoda Fabia" наїхав на 5-річну дитину.
  • До речі, у центрі столиці трапиласяДТП за участі трьох автомобілів. Призвів до неї білий легковик, водій якого, ймовірно, не впорався з керуванням на пожвавленій вулиці.
  • Окрім цього, в Обухівському районі Київщини у водоймі знайшли перевернуте авто. Як з'ясувалося, літньому водієві стало погано під час кермування. На жаль, він та його собака загинули.
Теги по теме
полиция ДТП Киевская область пострадавшие
Источник материала
loader
loader