Василіса Фролова поділилась рідкісним сімейним фото
Василіса Фролова поділилась рідкісним сімейним фото

Василіса Фролова поділилась рідкісним сімейним фото

Українська телеведуча Василіса Фролова показала рідкісні світлини зі своїм чоловіком, продюсером Дмитром Котеленцем. На сторінці в Instagram телеведуча розмістила кадр, де разом з коханим та їхнім сином позують на тлі хмарочосів у Дубаї. Під постом Фролова пригадала, як швидко розгортався їхній роман з Дмитром.

«Лише один випадковий лайк змінив нафіг усе життя. Дякую випадковостям. Три роки суцільного лайку. Якби б ще не клята війна…» – підписала кадр ведуча.

Василіса Фролова поділилась рідкісним сімейним фото фото 1

Василіса колись розповідала, що вони з Дмитром до початку стосунків знали одне одного давно. Проте роман розпочався після нетривалої переписки в мережі. Ведуча якраз закінчувала ремонтні роботи у квартирі та запропонувала Котеленцю допомогти їй перевезти речі. Між Дмитром та Василісою розгорілася пристрасть.

Фролова в одному з інтерв'ю уточнила: «Виявилося, що ця квартира стала для мене щасливою. Тому що мені треба було заземлитися і треба було там вперше переночувати, щоб завагітніти».

Зараз Фролова разом з чоловіком та сином перебувають в ОАЕ у Дубаї. Її коханий протягом останніх шести років працює для компанії «Warner Brothers» за кордоном, куди з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну забрав дружину і хлопчика.

Додамо, що Василіса Фролова любить ділитися сімейними фотографіями.

Источник материала
loader
loader