"Все йде за планом": Данілов розповів, як триває український контрнаступ
"Все йде за планом": Данілов розповів, як триває український контрнаступ

"Все йде за планом": Данілов розповів, як триває український контрнаступ

Це в ефірі 24 Каналу зазначив секретар РНБО Олексій Данілов. Він пояснив, що наразі варто робити.

Віримо в ЗСУ

Секретар РНБО підкреслив, багато було уваги прикуто до українського контрнаступу і багато хто чекав на миттєві результати. Утім, це не робота днів чи навіть тижнів.

Майте на увазі: все йде за планом, який був затверджений і розроблений. Відхилень від плану немає. Що це за план – знає обмежене коло осіб,
– наголосив Данілов.

Олексій Данілов про український контрнаступ: дивитись відео

Чиновник наголосив, що українські оборонці дотримуються чіткої тактики та стратегії, яка була розроблена. І в цій ситуації залишається чекати та вірити.

"Ми віримо в наші Збройні сили. Ми віримо в те, що наше військо є непереможним. І так обов’язково буде", – додав секретар РНБО.

ЗСУ звільняють українські землі: останні новини

  • Українські військові продовжують успішно наступати на Таврійському напрямку. ЗСУ звільнили 8 населених пунктів на Півдні України, серед яких – село П'ятихатки. Це 19 червня підтвердила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Звільнити зазначені території вдалося внаслідок двох тижнів успішних операцій.
  • Також українські оборонці звільняють населені пункти і в Донецькій області. Зокрема, 12 червня стало відомо про деокупацію селища Сторожеве. Його звільнили морські піхотинці з 35-ї окремої бригади імені контрадмірала Михайла Остроградського. Як зазначили у пресслужбі ОБМП, у результаті зачистки села було знищено близько півсотні окупантів, а також чотирьох загарбників взято в полон.
  • Напередодні повідомили про звільнення села Нескучне Донецької області та селища Благодатне, що межує із Запорізькою. Наші воїни проявили неабияку кмітливість під час штурму ворожих позицій. В мережі показали як наразі виглядають деокуповані населені пункти.
Теги по теме
СНБО
Источник материала
loader
loader