Чого очікувати від iOS17? У Apple поділилися подробицями
Чого очікувати від iOS17? У Apple поділилися подробицями

Чого очікувати від iOS17? У Apple поділилися подробицями

Оновлене програмне забезпечення для Iphone поступово поширюється серед користувачів, правда, поки що тільки в бета-версії. Повноцінний запуск оновлень очікується восени 2023 року, а протягом літа забезпечення обов'язково буде доповнено та вдосконалено. На даному етапі говорити про технічну революцію не доводиться - практично всі нововведення незначні, але зазвичай залишається багато непомітно для простого користувача, тож зупинимося на них детальніше.

Очікування свята краще самого свята?

Традиційно від кожної презентації нової версії iOS власники Iphone очікують чогось наднового та прогресивного. Що вдієш, так вже всіх привчила компанія Apple. Проте темпи виробництва та випуску нової продукції часом обганяють навіть технологічний прогрес, йдучи попереду свіжих ідей, тому іноді доводиться задовольнятися косметичними оновленнями. Сьогодні програмне забезпечення від Apple і так виглядає складним, але при цьому якісно робочим механізмом, що зрівнятися із багатошаровим влаштуванням умовного онлайн казино, де об'єднані десятки взаємопов'язаних процесів. Єдине - в той же Ельслотс вхід може не приносити нічого нового роками з технічної точки зору, а програмне забезпечення живий організм.

Зважаючи навіть на те, що революційних відкриттів на даному етапі не спостерігається, шанувальники яблучної продукції обов'язково відзначать для себе цікаві фішки:

  • Переосмислення додатків для спілкування;
  • Акцент на персоналізацію;
  • Підтримка аудіо- та відеоповідомлень для абонентів, яким не вдалося додзвонитися за допомогою FaceTime;
  • Звісно ж – нові наліпки, емодзі та багато іншого.

Зміни торкнулися також програми Siri, з якою тепер нема потреби вітатись, а відразу можна надіслати свій голосовий запит.

Зручність використання залишається пріоритетом

У новому оновленні розробники багато уваги приділили можливості максимально персоніфікувати свій пристрій. Досить цікаву інтерпретацію отримали контакти абонента - незабаром для кожного можна буде створити унікальний вид вхідного дзвінка, а абоненту присвоїти персональний постер. До речі, це одне з найпомітніших покращень, яке в майбутньому має користуватися популярністю.

Популярність сторонніх месенджерів з їх багатим функціоналом не заважає Apple час від часу покращувати та здійснювати власний засіб обміну повідомленнями. Цього разу сюди додані оновлені наліпки, які можна створювати прямо з фотографій, можливість розшифрування голосового повідомлення в текст, та й сама взаємодія з текстом та його автозаміною помітно “порозумнішала”.

Єдиним недоліком цих оновлень є їх недоступність для окремих моделей Iphone. Розробники потроху відчіпляють старі моделі смартфонів від поїзда прогресу, що йде, ну саме 17 "віссю" зможуть скористатися власники моделей Iphone, починаючи з Xr. Для них вже є можливість спробувати тестову версію нового програмного забезпечення, яку необхідно встановити вручну.

Источник материала
Поделиться сюжетом