"Ідіотів там не так багато": Буданов оцінив імовірність ядерної атаки Росії
"Ідіотів там не так багато": Буданов оцінив імовірність ядерної атаки Росії

"Ідіотів там не так багато": Буданов оцінив імовірність ядерної атаки Росії

Загроза застосування ядерної зброї з боку Росії все ще існує, проте Кирило Буданов не вірить, що окупанти підуть на такий крок. Він прийшов до цього висновку після десяти років вивчення російської агресії.

Росія не застосує ядерну зброю у війні з Україною

Голова української розвідки переконаний, що ймовірність використання "ядерки" Росією досить низька.

Як керівник розвідки, я вам прямо кажу, цього не станеться. При всій моїй неприязні до Росії, ідіотів керує країною не так багато,
– заявив Буданов.

Також він наголосив на тому, що мир в Україні неможливий без стратегічної поразки Росії та "переформування влади". Буданов переконаний, що або "всі вийдуть з війни одночасно", або одна сторона програє, а інша переможе. Західні журналісти переконані, що Буданов бере активну участь у закулісних мирних переговорах.

У ГУР раніше також повідомляли, що ризик застосування ядерної зброї не підвищується навіть після передачі Росією частини ядерного озброєння Білорусі. Речник ГУР Андрій Юсов зауважив, що у Калінінградській області вже давно розміщена російська ядерна зброя проти НАТО, тож нові загрози не з'являються.

Загроза використання "ядерки" окупантами: останні новини

  • Наталя Гуменюк переконана, що ризик підриву окупантами Запорізької АЕС залишається дуже високим. Вона розповіла, що окупанти наново замінували не лише охолоджувачі реакторів станції, але і завод "Титан", що розташований неподалік від окупованого Армянська.
  • Нещодавно Путін заявив, що перекинув у Білорусь частину ядерної зброї Росії. Експерти переконані, що це означає не тільки нову загрозу Заходу, але і втрату незалежності та суверенітету країни.
Источник материала
loader
loader