20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зʼявилися подробиці військової служби співака Козловського: де зараз артист
Зʼявилися подробиці військової служби співака Козловського: де зараз артист

Зʼявилися подробиці військової служби співака Козловського: де зараз артист

Український співак Віталій Козловський проходить військове навчання на полігоні. Артист готується вирушити на фронт і вже заручився підтримкою побратимів зі штурмової бригади Національної гвардії "Рубіж", хоч деякі українці і розкритикували зірку.

Йому пригадали минулі помилки. Зокрема, виступ на концерті в РФ 9 травня в 2018 році. Проте лейтенант бригади Харитон Старський заступився за виконавця в Facebook (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Що вам сказати, друзі. Козаченько слово тримає. Отримав повістку – пішов у армію. Дали АК та й відправили на полігон. Навіть з потяга в Нацгвардію знімать не довелося", – написав Старський.

У коментарях деякі користувачі пригадали, як Козловський виступав у РФ після 2014 року та фотографувався з одіозною сепаратисткою – колишнім мером Слов'янська Нелею Штепою. Проте воїни повірили, що вибачення, які співак висловлював раніше, були щирими.

Козловський поділився з підписниками коротким відео, яке зняв перед війсьовим навчанням. В ньому співак розмірковує над новим етапом в житті та показує амуніцію, яку йому видали.

"Я роблю свої останні кроки як цивільний. Далі моє життя зміниться. Сказати, що я хвилююся – це нічого не сказати. Але в моєму житті настає новий етап", – сказав виконавець.

Нагадаємо, що підписникам про наміри воювати він розповів 13 червня. Артист отримав повістку і пройшов військово-лікарську комісію, після чого вирушив на навчання.

Як писав OBOZREVATEL, напередодні Віталій Козловський вийшов на звʼязок з полігону, де показався в військовій формі і з автоматом. Подивитися відео можна за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом