На кордоні затримали 12 ухилянтів, які намагалися потрапити до Румунії
На кордоні затримали 12 ухилянтів, які намагалися потрапити до Румунії

На кордоні затримали 12 ухилянтів, які намагалися потрапити до Румунії


На затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, а двом водіям, які перевозили ухилянтів, загрожує кримінальна відповідальність.

На ділянці відділу прикордонної служби Фальків впродовж минулої доби затримано 12 чоловіків з Рівненщини та одного з Буковини. Про це 23 червня в Держприкордонслужбі.

Зазначається, що вчора зранку на контрольному посту, неподалік кордону з Румунією, прикордонники зупинили два автомобілі BMW, у яких перебувало 10 мешканців Рівненської області. Під виглядом туристів чоловіки призовного віку прямували до держкордону.

“Декілька годин поспіль, ще двоє “туристів” з Рівненщини намагалися пройти пішки в обхід контрольного посту. Під час затримання чоловіки не змогли пояснити ні мети перебування в контрольованому прикордонному районі, ні причини слідування в обхід основної дороги”, – йдеться у повідомленні.

Згодом прикордонний наряд зупинив автомобіль буковинця, який також переконував, що прямує у гори заради відпочинку у Карпатах.

На затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення, а двом водіям, які перевозили ухилянтів, загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, на Закарпатті затримали восьмеро ухилянтів, один з них перебував у розшуку.

Також повідомлялося, що біля кордону з Угорщиною затримали переправників з ухилянтами.



Теги по теме
граница
Источник материала
loader
loader