Зеленський закликав почати переговори щодо вступу України до ЄС
Зеленський закликав почати переговори щодо вступу України до ЄС

Зеленський закликав почати переговори щодо вступу України до ЄС


Україна повністю готова розпочати переговори щодо вступу до Євросоюзу, зазначив глава держави.


Цьогоріч настав час посилити єдність у Європі – зокрема, початком переговорів про членство України в Європейському Союзі. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 29 червня.
 
“Україна впливає на силу Європи – це факт. І цьогоріч настав час на основі цього та інших подібних фактів посилити єдність у Європі – зокрема, початком переговорів про членство України в Євросоюзі”, – сказав глава держави.
 
Зеленський зазначив, що сьогодні був насичений день, який завершився його зустріччю з головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком.
 
У президента цього дня була зустріч із американським політиком Майком Пенсом і розмова з президентом Гватемали, зустріч із екоактивістами та з представниками українського бізнесу, участь у церемонії вручення премії Chatham House 2022.
 

“Я вдячний усім, хто працює заради України, українців, хто зберігає та створює нові робочі місця, хто сплачує податки і хто вже готується до нашого відновлення – до масштабної програми трансформації України, яку ми реалізуємо обов’язково після нашої перемоги.
 
І звичайно, наші воїни, наш захист. Я дякую кожному і кожній, хто захищає нашу державу! Дякую всім, хто зараз у бою, хто сьогодні дав нам найкращу новину – про просування вперед українських позицій. Слава вам, наші герої! Дякую всім у світі, хто нам реально допомагає!” – сказав Зеленський.

Нагадаємо, під час зустрічі із віцепрезидентом США Майком Пенсом глава держави наголосив на важливості якнайшвидшої підготовки українських пілотів і надання Україні бойових літаків F-16.

Зеленський провів зустріч з представниками бізнесу



Источник материала
loader
loader