Гурт ТІК презентував запальний трек про москалів
Гурт ТІК презентував запальний трек про москалів

Гурт ТІК презентував запальний трек про москалів

Український музичний гурт «ТІК» сьогодні, 30 червня, оприлюднив новий альбом «18+», серед якого фігурує пісня «Кацапи» із потужним змістом, що адресований москалям.

««18+» – доросла, потужна, очікувано-неочікувана й напрочуд атмосферна збірка від легендарного гурту «ТІК», який 2 червня відзначив 18-річчя на сцені. Із традиційною щирістю і винятковим колоритом, проймаючими текстами, стильовими експериментами і вперше міцними словами 18+, Віктор Бронюк і «ТІК» продовжують ламати стереотипи і гнути свою лінію: не зациклюватись на швидкоплинних псевдотрендах, а писати і грати те, у чому є найголовніше – життя і люди. Всі ми і кожний окремо», – повідомляє пресслужба гурту.

Фото з обкладинки альбому «18+» гурту «ТІК»

«Слухаючи наш новий альбом «18+», ви усміхнетесь, замрієтесь, поринете у солодкі спогади, посумуєте, задумаєтесь, заплачете, переосмислите, пофілософствуєте, збадьоритесь, потанцюєте і…неодмінно поставите платівку на повтор!», – зазначає головний фронтмен гурту Віктор Бронюк.

«Новий альбом сповнений фірмовою лірикою і глибокими чуттєвими баладами гурту. Окрім запальних іронічних пісень та патріотичних треків, які без добору цензурних слів адресовано ворогу, в альбомі також розміщено сучасну і стильну пісню-продовження культової «Вчительки». А також пісня «Тантра», яка записувалась на відстані тисяч кілометрів у Іспанії та Україні в дуеті з Іриною Білик», – зазначає гурт «ТІК» на своїй сторінці в Facebook.

«У цьому альбомі відображено все, чим ми жили останній час. Про що думалось і мріялось, що боліло і водночас – давало сил.  Радість і стьоб, сум і роздуми, жага перемоги і тепло від обіймів коханих… Кожне слово і кожен акорд ми записували з любов’ю до наших друзів-слухачів і глядачів, які весь цей час просили й чекали нових пісень», – ділиться фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк.

«До виходу альбому у найближчі дні ми також презентуємо два live-відео на пісні «Кацапи» і «Яйцеслав». Зйомки проходили під час крайнього концерту «ТІК» у Києві, на якому ми сповна відчули, наскільки публіка скучила за нашими піснями, – відзначає Віктор Бронюк. – Цю шалену енергію крізь відео передаємо всім!».

Фото з концерту «ТІК» у Києві

Прослухати яскравий та потужний альбом «18+» гурту «ТІК» можна на всіх цифрових майданчиках.

Источник материала
Поделиться сюжетом