Не все так однозначно: 5 зірок-зрадників, яким не місце в Україні
Не все так однозначно: 5 зірок-зрадників, яким не місце в Україні

Не все так однозначно: 5 зірок-зрадників, яким не місце в Україні

Не всі українські зірки виявилися вірними своїй країні в умовах війни – багато хто довгі роки працював на Кремль, підігруючи пропаганді. Вони проміняли свої спогади, близьких людей і віру в майбутнє на гроші, і для таких артистів назад дороги немає.

Топ-5 зірок зрадників – далі в матеріалі.

Відкриває список Яна Клочкова – плавчиня і чотириразова олімпійська чемпіонка. Від початку повномасштабного вторгнення закрила свої соцмережі та мовчить про війну. Відомо, що вона переховується в Криму, який уже давно окупований РФ.

Наступний у списку антигероїв – футболіст Анатолій Тимощук. З 2017 року він є асистентом головного тренера пітерського клубу. Примітно, що його батько зараз служить у ТРО Луцька. Сам спортсмен не говорить правду про війну – вважає, що “не все так однозначно”.

Трійку лідерів відкриває співак Кирило Туриченко. Артист був учасником гурту Іванушки International, а потім розпочав свою сольну кар’єру в РФ. Утім, про війну уродженець Одеси мовчить.

Друге місце за зіркою та напарником Сергія Притури з шоу Файна Юкрайна. Йдеться про Андрія Молочного, який виїхав до РФ і звідти почав розповідати про нацистів на вулицях Києва. Про війну гуморист мовчить, у той час, як Притула робить неймовірні збори на допомогу нашим захисникам.

Перше місце заслужено здобув дует Кролики – Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко. Актори роками активно критикують українську владу, і при цьому продовжують жити в Києві. Примітно, що виступи цієї двійки на території України заборонені.

Источник материала
Поделиться сюжетом