Corteva отримала перше підтвердження якості біостимулятора
Corteva отримала перше підтвердження якості біостимулятора

Corteva отримала перше підтвердження якості біостимулятора

Азотфіксуючий препарат на основі бактерій Utrisha™ компанії Corteva Agriscience був верифікований Програмою перевірки процесів (PVP) від Міністерства сільського господарства США (USDA).

Як говориться у повідомленні компанії, на українському ринку цей препарат представлений як BlueN™.

Так, PVP USDA запевняє фермерів у тому, що встановлені Corteva системи управління якістю та конкретні технологічні параметри підтверджені USDA та гарантують якість препарату Utrisha N. Utrisha N/BlueN є першим біостимулятором, який включено до Програми перевірки процесів служби сільськогосподарського маркетингу USDA. 

«Такі програми, як USDA PVP, надають інноваційні інструменти для підвищення довіри фермерів до наших біостимуляторів», — зазначив генеральний менеджер біологічного бізнесу Corteva Agriscience Фредерік Бедо. 

Виробником Utrisha N/Blue N є Symborg, бізнес Corteva Agriscience; зі свого боку Corteva поширює продукт по всьому світу.

Щоб отримати підтвердження, Служба сільськогосподарського маркетингу Міністерства сільського господарства США провела ретельний аудит дотримання компанією Corteva вимог ISO 9000 — стандартів управління якістю Міжнародної організації зі стандартизації. Вона також перевірила критерії, встановлені Corteva. І засвідчила надійність стандартів випуску та виробництва Symborg на підприємствах в Іспанії, а також ефективність на полях у Сполучених Штатах.


Для довідки: Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі – включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont.

Источник материала
loader
loader