19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Харківщині водій насмерть збив дитину: чоловіку повідомили про підозру
На Харківщині водій насмерть збив дитину: чоловіку повідомили про підозру

На Харківщині водій насмерть збив дитину: чоловіку повідомили про підозру

КИЇВ. 11 липня. УНН. На Харківщині в Ізюмському районі водій збив насмерть 11-річну дівчинку, дитина померла на місці. Правоохоронці повідомили чоловікові про підозру, наразі він перебуває під вартою, повідомляє поліція Харківської області, передає УНН.

Деталі

9 липня близько 17:00 на вулиці Козацькій у місті Ізюмі сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Під час руху водій легковика "HONDA" наїхав на 11-річну дівчинку, яка йшла по проїжджій частині у попутному напрямку. На жаль, від отриманих травм дитина загинула на місці.

Відповідно до розслідування, було встановлено, що водій автомобіля, 45-річний житель міста, перебував у стані алкогольного сп'яніння під час керування.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Наразі суд призначив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Березівці. "Мамо, я піду": Наталія Пилипенко про участь у захисті України сина - багатодітного ветерана ЗСУ, який збив дитину

Теги по теме
полиция ДТП Дети Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны