Загарбники завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську
Загарбники завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську

Загарбники завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську

На Донеччині російські війська завдали ракетного удару по підприємству у Краматорську.

Про це у Телеграмі повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ. 

«Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — поцілили на територію підприємства», - зазначив Кириленко.

Крім того, за його інформацією, на Волноваському напрямку у Вугледарській громаді під вогнем залишаються Вугледар і Богоявленка, у Комарській — Веселе і Бурлацьке.

Напередодні увечері на Донецькому напрямку ворог обстріляв з «Градів» Авдіївку, зафіксовано обстріли Красногорівки і Катеринівки Мар'їнської громади.

«На Горлівському напрямку 1 людина загинула в Олександро-Шультиному Костянтинівської громади; у Костянтинівці пошкоджено 16 будинків і підприємство», - додав Кириленко.

Зазначається, що за добу росіяни вбили двох жителів Донеччини, ще одного поранили.

«У Часовоярській громаді пошкоджені 4 багатоповерхівки, 7 приватних будинків і нежитлову будівлю. У Соледарській громаді відбулися обстріли Міньківки, Васюківки і Роздолівки. Зранку росіяни обстріляли Плещіївку Іллінівської громади», - зауважив Кириленко.

На Лисичанському напрямку у Званівці 1 будинок зруйновано і 1 пошкоджено. Зафіксовано 9 обстрілів Лиманської громади.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України за допомогою реактивної системи залпового вогню HIMARS знищили російський зенітний ракетний комплекс С-400 "Тріумф", розташований під Дебальцевим Донецької області. За даними Центру стратегічних комунікацій, це саме той комплекс С-400, з якого була випущена ракета по піцерії у центрі Краматорська ввечері 27 червня.

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
loader
loader