2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сім'я конструктора російських бойових дронів "Ланцет" живе в Лондоні, а син працює в ООН – ЗМІ
Сім'я конструктора російських бойових дронів "Ланцет" живе в Лондоні, а син працює в ООН – ЗМІ

Сім'я конструктора російських бойових дронів "Ланцет" живе в Лондоні, а син працює в ООН – ЗМІ

Подружжя Олександра Захарова, засновника російських бойових дронів "Ланцет", Світлана та Лаврентій Захарови, з 2018 року є власниками квартири вартістю 1,5 млн. фунтів стерлінгів у престижному районі Лондона (що становить близько 70 млн. грн.). Великобританія запровадила санкції щодо ТОВ ЦСТ, компанії-виробника дронів, але не поширила їх на сім'ю Захарових.

Про це повідомляють росЗМІ. Примітно, що син засновника російських бойових дронів "Ланцет" працює в Інституті проблем роззброєння ООН.

Олександр Захаров – російський конструктор, який вже понад 15 років займається розробкою та виробництвом безпілотних літальних апаратів. Одним з найвідоміших його винаходів став дрон-камікадзе "Ланцет", який є барражуючим боєприпасом. Цей інноваційний дрон здатний доставляти бойовий заряд безпосередньо в ціль, таку як танк, артилерійська установка, радар та інші важливі військові об'єкти.

У пропагандистських сюжетах, що показуються на телеканалі "Росія-1", Олександра Захарова називають "другим Калашниковим", що має на увазі його значний вплив і роль у розробці та виробництві російських безпілотних літальних апаратів, особливо "Ланцетів". Хоча компанія ЦСТ, заснована Захаровим, входить до концерну "Калашников", контрольний пакет акцій належить самому Захарову.

На підставі наданої інформації з реєстру нерухомості Великобританії та оголошення про продаж, можна зробити висновок, що родина Захарових, власники компанії ЦСТ, придбала квартиру в центрі Лондона, в районі Вестмінстер, який відомий своєю престижністю та близькістю до знакових пам'яток, таких як Біг-Бен та Букінгемський палац.

Лаврентій Захаров – молодший син конструктора дронів "Ланцет" Олександра Захарова. Він добре вчиться і вдало розпочав кар'єру, але ні те, ні інше не дає підстав припустити, що він міг заробити на квартиру в Лондоні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, нещодавно на російському телебаченні вийшов сюжет про зростання виробництва новітньої зброї - дронів "Ланцет". Пропагандисти заявили, що такі БПЛА нібито "невловимі" для ППО. Це виявилося неправдою. Насправді у РФ залишається всього близько 50 невикористаних "Ланцетів".

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны