Чекають продовження, – Чийгоз про настрої кримчан після "бавовни" на полігоні
Чекають продовження, – Чийгоз про настрої кримчан після "бавовни" на полігоні

Чекають продовження, – Чийгоз про настрої кримчан після "бавовни" на полігоні

Натомість в російських окупантів та колаборантів вже потроху "здають нерви". Про це 24 Каналу розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

Далі буде більше

На Старокримському полігоні фактично півтори доби відбувалася детонація боєприпасів. Було евакуйовано, за різними оцінками від гауляйтерів, чотири населених пункти. Це більш як 2 тисячі осіб.

Це було дієво. Наші сподіваються, що буде продовження на інших об'єктах. Коли ми в Севастополі добрались до нафтосховища і мене питали, які настрої, я відповідав, що зранку вже передали координати Феодосійського нафтосховища,
– зауважив Ахтем Чийгоз.

Тож зараз у наших військових також є інші координати об'єктів, на яких в майбутньому може трапитись щось дивне та неприємне для росіян.

Ахтем Чийгоз про настрої в Криму після вибухів на полігоні: дивитись відео

Курортний сезон скасовується

Власне, останнім часом гауляйтер тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов починає свій ранок не з кави. Він щоденно звітує про "ворожі безпілотники". Зокрема, колаборант повідомив, що 20 липня внаслідок удару в одному з населених пунктів на заході Криму пошкоджено 4 адмінбудівлі. При цьому начебто загинула дівчинка-підліток.

Однак варто спиратись на інформацію від українців, коли мовиться про атаки на тимчасово окупованих територіях. Так і цього разу під удар потрапив військовий об'єкт.

Те, що є влучання – це точно. Те, що це буде постійно – це правильно. А те, що каже Аксьонов – це сіє ще більше паніки серед населення. До того він завжди демонстрував впевненість, що Крим "назавжди" (з Росією – 24 Канал),
– зазначив Чийгоз.

Втім зараз ситуація в Криму така, що "курортний сезон", очевидно, буде лише для окупантів. Заяви Аксьонова – це своєрідна передсмертна агонія.

Водночас українці на тимчасово окупованому півострові абсолютно впевнені, що Збройні Сили України доберуться до окупантів. І зрештою визволять український Крим.

"Бавовна" у Криму: останні новини

  • У тимчасово окупованому Криму 20 липня було гучно. Місцеві повідомляли про вибухи у Сімферопольському районі біля СМТ Гвардійське та у Сакському районі. Неспокійно було і біля аеродрому в Новофедорівці. Звісно, колаборанти в один голос заявили, що начебто всі цілі були знищено.
  • Під удар 19 липня потрапив Старокримський полігон. Боєприпаси, що там зберігались, детонували понад добу. Рух біля полігону перекрили в обох напрямках. Черга на перетин російсько-українського кордону зрештою дійшла до 12 кілометрів.
  • Чудовою подією останніх днів був і вибух на Кримському мосту 17 липня. Внаслідок удару, найімовірніше, надводними дронами, було пошкоджено одне полотно. Путін, коментуючи наслідки, розповів, що відновленню пошкодження не підлягають.
Теги по теме
Крым Оккупация Крыма
Источник материала
Поделиться сюжетом